Partida dintre CSM Politehnica Iași și Astra Giurgiu a fost amânată, deși astăzi suporterii și oficialii clubului ieșean au făcut tot posibilul ca stadionul să fie în condiții bune de joc.

”Pentru motive ce țin de forță majoră, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile practicării jocului de fotbal în condiții de siguranță pentru jucătorii celor două echipe, jocul dintre CSM Poli Iași și Astra Giurgiu se va reprograma pentru data de 2 martie 2017, ora disputării urmând a fi stabilită și comunicată ulterior”, se arată într-un comunicat al LPF.

Președintele ieșenilor, Florin Prunea nu este de acord cu amânarea întâlnirii.

”Am primit o hârtie din partea LPF prin care suntem înştiinţaţi că meciul s-a amânat. Este o bătaie de joc şi o lipsă crasă de respect faţă de un întreg oraş. Voi avea o discuţie cu factorii de decizie şi vom acţiona în judecată pe cel care a decis amânarea partidei. Anunţ încă de pe acum că nu ne vom prezenta la meciul programat în luna martie! Foarte mulţi suporteri au venit astăzi şi au ajutat la deszăpezirea stadionului. Terenul este în curs de curăţare şi va arăta bine la ora meciului. Este o lipsă de bun simţ faţă de echipă, de jucători, de întreg oraşul! Am făcut cheltuieli enorme cu organizarea, jucătorii sunt în cantonament. Vom ataca în instanţele civile această decizie. Cine a decis amânarea meciului şi-a asumat o mare nedreptate şi trebuie să răspundă!”, a declarat Prunea pentru Prosport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.