Cristian Ciocoiu

Cristian Ciocoiu

Cristian Ciocoiu, fostul jucător al FCM Bacău și al Stelei, este de la începutul acestui an la conducerea clubului SC Bacău și are planuri mari pentru fotbalul băcăuan. “Important este ca fotbalul băcăuan să meargă mai departe. Trebuie să convingem partea privată și autoritățile publice că ceea ce încercăm să facem este numai spre binele fotbalului băcăuan”, a declarat Ciocoiu, invitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi 24 Iași.

Acesta a mai spus faptul că deși a avut un start de sezon foarte bun, fiind pe locul 3, cu 16 puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, formația din orașul lui Bacovia nu își propune promovarea în acest an. “Avem un lot destul de valoros, nu am făcut niște transferuri răsunătoare, pentru că nu ne permite bugetul. Nu ne propunem să promovăm anul acesta. Ne propunem un loc în play-off, pentru a scăpa de grijile retrogradării. La problemele financiare pe care le avem, avem nevoie de liniște, iar această liniște ne-o poate oferi doar play-off-ul”, a mai specificat fostul fotbalist.

Ciocoiu speră la un viitor strălucit în fotbalul băcăuan, totul începând cu Școala de Fotbal FC Bacău, la care tot el, împreună cu alte glorii ale fotbalului băcăuan au pus bazele anul trecut. Fostul atacant spune că o revenire pe stadionul Municipal ar ajuta foarte mult formația pe care o conduce și ar aduce mai aproape suporterii. “Ne-ar ușura existența un stadion modern. Ar putea atrage resurse foarte mari, sponsori și suporterii mult mai aproape. Există proiecte și promisiuni, care așteaptă deblocarea fondurilor. Sperăm să se concretizeze cât mai repede pentru că ne-ar ajuta foarte mult. Cel mai optimist termen ar fi octombrie anul viitor, cand ar putea fi gata o tribună și gazonul de pe Municipal”, a mai spus conducătorul SC Bacău.

Continuă demersurile pentru preluarea palmaresului FCM Bacău

“Proiectul cu Școala de Fotbal FC Bacău va continua printr-o fuziune cu SC Bacău, iar pentru suporterii băcăuani este important să spunem că am început demersurile pentru a prelua palmaresul echipei FCM Bacău. Eu cred că este un lucru normal și asta încercăm să facem. Vrem să revenim într-o normalitate și să redevenim un pol important în fotbalul românesc”, a conchis Ciocoiu.

SC Bacău este continuatoarea echipei Mesagerul Bacău și se află în acest moment pe poziția a 3-a în liga secundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.