Începand de ieri, Foresta Suceava are antrenor licentiat PRO. Cristi Popovici a preluat locul ramas vacant dupa despartirea Forestei de Adrian Iencsi. Fostul antrenor al bacauanilor si cel care a promovat-o pe FC Botosani in primul esalon fotbalistic a sosit in Bucovina cu entuziasmul care il caracterizeaza si a inceput deja sa isi ia rolul in serios din prima clipa, ieri oficiind deja primul antrenament al sucevenilor.

„Am fost încântat de propunerea venită de la Suceava, mai ales că la Bacău echipa cu care am avut evoluţii bune în ultimii doi ani, încheind de fiecare dată campionatul pe locul 4, s-a desfiinţat. Sunt încrezător şi motivat să obţin alături de jucători rezultatele pe care toată lumea de aici le aşteaptă. O să muncim mult pentru acest lucru şi sper să reuşim. Avem nevoie să începem să câştigăm puncte cât mai repede, pentru că doar aşa vom căpăta încredere şi vom risipi din presiunea deja acumulată”, a precizat noul antrenor al Forestei, pentru Prosport.

Popovici a preluat-o pe Foresta Suceava cu 0 puncte acumulate in doua partide, pe care bucovinenii le-au disputat deja in cadrul noului sezon competitional. Noul tehnician a facut deja un apel catre suporteri, pentru ca acestia sa fie prezenti sambata in tribunele stadionului, cand Foresta o va intalni pe ASU Politehnica Timisoara in cadrul celei de-a treia etape a ligii secunde, Cristi Popovici considerand ca aportul suporterilor este esential in vederea unei evolutii cat mai bune a noii sale echipe.

Laura HULUBEI

Leave a Reply

Your email address will not be published.