Perioada de mercato nu a însemnat o campanie de achiziții foarte spectaculoasă pentru FC Botoșani. Tocmai de aceea, oficialii clubului moldav, prin vocea președintelui Cornel Șfaițer, afirmă că sezonul viitor al Ligii I va aduce un val de jucători tineri ce-și vor face apariția printre titularii lui Leo Grozavu.

„O să mizăm pe jucători tineri în următorul sezon. Leo Grozavu o să-i pregătească bine şi o să-i aruncăm în luptă. Vreau să fim din nou surpriza campionatului cu doi-trei jucători. În ultimii doi ani am demonstrat că am adus jucători buni. Iliev, Dimitrov, Ngadeu, Cabrera. Am încredere că şi în acest an vom reuşi să aducem câţiva jucători foarte buni care vor face pasul la un nivel mai ridicat. Atât jucători câtrăini cât şi români. Un club precum FC Botoşani trebuie să vândă pentru a putea rezista. Dacă vom fi bine organizaţi, vom rezista mulţi ani în Liga I.”, a declarat Șfaițer, pentru site-ul btonline.ro.

Surprinzător, FC Botoșani este singurul club din Liga I, care, până acum, a vândut jucători în afara țării, Michael Ngadeu semnând cu cehii de la Slavia Praga iar Gonzalo Cabrera fiind monitorizat de mai multe echipe din Bundesliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.