Napoli - Prunea

Napoli – Prunea

La finalul partidei dintre CSMS Iași și FC Voluntari (scor 0-1), președintele Florin Prunea și antrenorul Nicolo Napoli au anunțat faptul că nu vor mai continua în Copou în sezonul viitor. Președintele Consiliului Director al CSMS Iași a criticat declarațiile celor doi, dar își dorește ca aceștia să rămână la Iași.

Citește și: https://sportmoldova.ro/prunea-si-napoli-si-au-anuntat-plecarea-de-la-iasi/

“Nu ar fi trebuit ca cei doi să facă astfel de declarații după meci, pentru că ar putea afecta moralul jucătorilor pe viitor. Din câte am înțeles, finanțatorul principar al echipei, Primăria Iași, prin persoana primarului Mihai Chirica, va avea o discuție cu cei doi, pentru a vedea ce au de gând. Noi, Consiliul Director, trebuie să ne întrunim deja și să facem propuneri pentru un viitor președinte și antrenor. În același timp, vom încerca să îi convingem pe cei doi să rămână la Iași, sperând că a fost o declarație dată la cald. Un alt aspect foarte important de luat în calcul, este prelungirea contractelor jucătorilor cărora le expiră înțelegerile”, a declarat Leonida Antohi, președintele Consiliului Director al CSMS Iași.

De asemenea, Leonida Antohi a mai precizat faptul că echipa trebuie să fie foarte atentă pe viitor, pentru a nu intra serios în hora retrogradării. Fiind convins că cele două înfrângeri, cu CFR și cu FC Voluntari, au fost niște accidente, acesta speră ca echipa să își revină încă de la meciul pe care CSMS îl dispută săptămâna viitoare, la Chiajna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.