Lotul și staff-ul CSM Politehnica Iași pleacă astăzi, spre București, de unde, mâine, va avea loc plecarea spre Antalya, pentru cantonamentul de iarnă. Antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican, a declarat faptul că își dorește ca jucătorii săi să ajungă la 100% potențial chiar de la prima partidă oficială din 2018, împotriva celor de la FC Voluntari.

”Ne așteaptă un cantonament destul de dificil, pentru că o sa încercăm să acumulam din punct de vedere fizic foarte mult. În ceea ce ne privește, facem meciurile de verificare din Turcia pentru a cristaliza un prim 11. Fiecare jucător are șansa lui și trebuie să trateze meciurile amicale cu seriozitate. Avem patru meciuri, patru finale. Este foarte important ca atunci când vom întâlni Voluntariul să fim 100%. Am încredere că putem face lucruri mărețe în aceste meciuri. Sunt fericit că și jucătorii sunt conștienți de importanța acestui meci. Am vorbit și cu Andrei Cristea și ne pregătim în acest cantonament special pentru meciul cu FC Voluntari. În acest moment mă bazez până după play-off pe acești jucători. Nu pleacă nimeni, nici Qaka, decât dacă vine o oferta de nerefuzat. Valoarea lui este mult mai mare. Nu vom mai renunța la nimeni, am plecat la drum cu acești jucători, așa vom rămâne. Qaka are mult mai mult de spus, mult mai mult de arătat. Este foarte important ca Moisi să joace la Miroslava. Danale va merge cu noi în cantonament, iar pentru Moldovan am vorbit la Brăila. Sper să se rezolve acest împrumut, pentru că are nevoie de jocuri”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Oficialii ieșeni sunt în discuții cu un portar care a activat în sezonul precedent pentru Zimbru Chișinău, în Republica Moldova. Este vorba despre Denis Rusu, jucătorul încercând în aceste zile să își rezilieze contractul cu echipa din capitala Republicii Moldova. Rusu are 27 de ani, 1,80m și este evaluat de site-urile de specialitate la 150 de mii de euro. Dintre portari, deocamdată, în cantonamentul din Antalya vor face deplasarea doar Kelava și Koșelev, tinerii Târnovanu și Axinte fiind doriți de către Adrian Kereszy, la Știința Miroslava.

”Este o perioadă foarte importantă pentru noi, perioada de pregătire. Avem mult de muncit, vom încerca să ne autodepășim, pentru că vor veni momente foarte grele și trebuie să fim foarte bine din punct de vedere fizic. Eu am spus-o mereu că am avut șanse mai mici la început, dar pe parcurs am făcut o echipă frumoasă, o echipă care a adus publicul alături de noi. Suntem în primele cinci echipe ca număr de suporteri pe stadion și asta ne bucură foarte mult. Trebuie să fim realiști, șansele nastre sunt de 50%. Depindem foarte mult de primul meci, dacă nu câștigăm, șansele noastre se micșorează vizibil. Trebuie să fim 100% la meciul cu FC Voluntari”, a declarat căpitanul Andrei Cristea.

Marius Mihalache este singurul jucător care și-a prelungit până în acest moment contractul cu CSM Politehnica Iași. Acesta aparține clubului din Copou încă un an și jumătate, începând din această iarnă. Cisse are probleme în ceea ce privește viza de Turcia și se află astăzi la ambasada Turciei pentru a rezolva actele. Cel mai probabil, acesta va face joncțiunea cu lotul Iașului în zilele următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.