CSM Politehnica Iași a mai primit o gură de oxigen înainte de startul mini-returului Ligii 1, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a virat în conturile ieșenilor o tranșă de 550.000 de euro din drepturile de televizare. Cum au intrat în conturi, însă, așa au și dispărut banii, pentru oficialii din Copou s-au grăbit să achite o lună de salarii și alte restanțe urgente care presau clubul din punct de vedere financiar. Pentru achitarea altor restanțe rămase, alb-albaștrii așteaptă ajutor din partea Fundației Sportului Ieșean, președintele Ambrosie urmând a avea o discuție cu primarul Mihai Chirica și cu reprezentanții FSI în următoarele zile.

În ceea ce privește situația atacantului dorit de Flavius Stoican pentru a completa lotul cu care se va ataca o eventuală calificare în play-off, surpriza ar putea fi vechiul vârf, Cisse. Pentru că niciuna dintre pistele anunțate în această iarnă nu s-a concretizat, fotbalistul din Guinea ar putea rămâne în tricoul Iașului. Acesta a primit program special de pregătire din partea preparatorului fizic Denis Zmeu și s-a antrenat singur în această perioadă, în care a așteptat un răspuns din partea ambasadei pentru a putea pleca spre Turcia.

Pe adresa clubului ieșean au sosit multe propuneri în această perioadă, dar unii dintre jucători erau sub contract, alții au cerut salarii prea mari, iar unii erau sub așteptări din punct de vedere fotbalistic, astfel că, Flavius Stoican a decis că se poate baza în continuare pe Andrei Cristea, Jo sau chiar Kizito, pe postul de vârf împins.

Vești bune vin de pe linia de fund, acolo unde oficialii CSM Politehnica s-au declarat foarte mulțumiți de prestațiile lui Sadiq El Fitouri. Fundașul de bandă dreaptă va semna, cel mai probabil, un contract cu gruparea antrenată de Flavius Stoican, la întoarcerea din cantonamentul din Antalya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.