Botoșani - Legia

Botoșani – Legia

Greșelile copilărești, dar și diferența de valoare dintre cele două echipe au spulberat visul european al Botoșaniului. După un 0-4 la general cu Legia Varșovia, FC Botoșani este eliminată din preliminariile Europa League și se va concentra, în continuare, doar pe competițiile interne.

Moldovenii au început destul de tare partida de pe Municipal, dar Cordoș s-a împiedicat de minge la o fază care nu anunța absolut nimic și a tăiat elanul băieților antrenați de Leo Grozavu. Același Cordoș a pierdut mingea din postura de ultim apărător, iar Acsinte a faultat în careu, polonezii ducând scorul la 0-2. În a doua repriză, doar driblingurile lui Martinus au mai alinat cei peste 6.000 de botoșăneni veniți la cel mai mare eveniment sportiv din istoria orașului. Legia a marcat din nou în minutul 84 prin fotbalistul care l-a înlocuit pe Nikolic, Prijovic, stabilind scorul final, FC Botoșani – Legia Varșovia, 0-3.

”Din păcate nu am ce să mai vorbesc. Ne-a găurit prea tare Cordoş în prima repriză, trei greşeli personale din care au ieşit două goluri. A fost prea mare diferenţa de valoare, nu aş vrea însă să fim acum prea plângăcioşi. Mă deranjează că am ieşit prea şifonaţi totuşi”, a declarat Valeriu Iftime.

Pentru FC Botoșani urmează partida din etapa a 3-a a Ligii 1, împotriva Timișoarei, luni, de la ora 21:00, în deplasare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.