CSM Politehnica Iași a intrat în linie dreaptă și pregătește finala pentru playoff, partidă pe care echipa din Copou o va disputa împotriva Viitorului Constanța. Într-o intervenție în direct în emisiunea Sport Moldova, de la Viva FM, Andrei Cristea, căpitanul alb-albaștrilor, a făcut un apel la suporterii ieșeni să umple stadionul Emil Alexandrescu la întâlnirea de sâmbătă.

”Să fii în primele șase echipe este ca și cum ai câștiga un trofeu. Pentru mine, această calificare e echivalentă cu câștigarea Cupei României. Ar fi mare păcat să nu profităm această ocazie și să nu câștigăm acest meci. Doar o victorie ne duce acolo și acest lucru ne face să fim cu gândul doar acolo. Fac un apel la supoterii noștri, sper să fie alături de echipă indiferent de vreme. Gândiți-vă ce ar însemna pentru un oraș ca al nostru să jucăm în playoff și să jucăm cinci meciuri acasă cu marile echipe. Suportul lor ar putea fi decisiv și sper ca stadionul să fie plin la meciul de sâmbătă”, a declarat Andrei Cristea.

Primele 100 de bilete s-au vândut deja pentru întâlnirea cu FC Viitorul, prin intermediul site-ului oficial al clubului ieșean, iar începând de astăzi, tichetele se găsesc și la magazinul oficial, în fiecare zi, între orele 12.00 și 20.00.

– 1 bilet la peluză: 10 lei (PROMOȚIE 1+1 GRATIS)
– 1 bilet la Tribuna A/B: 20 lei (PROMOȚIE 1+1 GRATIS)
– 1 bilet la Tribuna 0A/0B: 40 lei
– 1 bilet la Tribuna 0: 80 lei

Partida dintre CSM Politehnica Iași și FC Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 19.45. Biletele se găsesc la promoție la magazinul oficial, în fiecare zi, între orele 12 și 20. La un bilet cumpărat, suporterii vor primi un tichet gratuit, în același sector.

Foto: Politehnica Iași

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.