Alexandru Zaharia

Alexandru Zaharia

După ce și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, jucătorul Oțelului a fost pedepsit de către conducerea clubului și a fost trimis la echipa a doua. Acesta nu a fost prezent în lotul echipei în cantonamentul din Slovenia, antrenându-se cu satelitul formației de la malul Dunării. Începând de astăzi, mijlocașul stânga se va antrena sub comanda lui Michael Weiss, având șanse să evolueze sâmbătă, în optimile Cupei Ligii, împotriva Ceahlăului.

“Viitorul campionat va fi unul greu, lupta la retrogradare va fi la fel de grea. Nu am apucat să văd meciurile de pregătire și să văd jucătorii care îmi sunt concurenți pe post, am timp să văd echipa la treabă. Din punctul meu de vedere sunt pregătit să intru pe teren în meciul de sâmbătă din Cupa Ligii cu Ceahlăul. Vreau ca sâmbătă, cu Ceahlăul, să fiu pe teren. Vreau să rămân la Oțelul, dar trebuie să găsim o cale de mijloc să pot rămâne. Încă nu sunt de acord să plec de la echipă. Nu am avut contacte cu alte cluburi, au fost doar simple discuții, sunt al Oțelului și vreau să îmi fac treaba aici pe durata contractului pe care îl am.”

Partida dintre Oțelul Galați și Ceahlăul Piatra Neamț va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18:00, fiind transmis în direct de Look TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.