Craiova - FC Botoșani

Craiova – FC Botoșani

FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 0-0, partida din prima etapă a Ligii 1, disputată în compania formației CSU Craiova. Ambele echipe au ratat ocazii imense, atacanții nereușind însă să îi învingă pe cei doi portari. Paul Batin a semnat cea mai mare ocazie a moldovenilor, trimițând puțin pe lângă poartă în minutul 26 al primei reprize, după o lovitură liberă executată în careul oltenilor. Portarul botoșănenilor, Iliev, a salvat formația antrenată de Leo Grozavu la cea mai mare ocazie a oltenilor, Rocha șutând periculos de la 12 metri, din întoarcere.

“De punctul obținut sunt mulțumit, de joc nu. Au fost momente când nu am avut consistență, am pierdut și controlul jocului. Am avut și momente bune. În prima repriză mai ales puteam marca. E un punct în deplasare, nu e rău, dar nu e nici fantastic de bine. E destul de dificil să joci în iulie la ore din astea, dar n-avem ce face” ,a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.

FC Botoșani va primi etapa viitoare vizita formației Viitorul Ovidiu, dar se va deplasa, mai întâi, la Varșovia, pentru partida cu Legia din turul 2 al Europa League.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.