FC Viitorul - CSMS Iași

FC Viitorul – CSMS Iași

CSMS Iași a câștigat cu scorul de 2-1 partida disputată ieri la Ovidiu, în compania formației care ocupa locul secund în Liga 1, FC Viitorul și a egalat la puncte echipa de pe locul 6, ASA Târgu Mureș, după ce aceștia au pierdut pe teren propriu în fața Pandurilor. În minutul 45, Andrei Cristea i-a luat fața lui Pecanha care a ieșit greșit din careul de 16 metri și a centrat pentru Golubovic, care a reluat în poarta goală. La 8 minute de la reluare, Viveiros a șutat fără speranțe pentru Pecanha din interiorul careului, iar ieșenii aveau să se desprindă decisiv. Echipa lui Hagi a înscris totuși golul de onoare în minutul 89, dintr-un penalty transformat de Tănase.
Alb-albaștrii au fost însoțiți și de un grup de 30 de suporteri veniți de la Iași, cărora li s-au alăturat și câțiva suporteri ai Farului, dar și alți suporteri ieșeni veniți din orașele din apropiere.

Etapa viitoare, CSMS Iași va primi vizita

Cartonaşe galbene: Filip 25, Nicoliţă 59, Tănase 90+3 / Grahovac 80.

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – V. Gheorghe (86 Saric), Creţu – Böle, An. Cristea (69 Enescu), Viveiros (81 Llullaku) – Golubovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.