Liga a 4-a Iasi se va relua la sfarsitul acestei saptamani cu o confruntare extrem de interesanta intre o candidata puternica la castigarea marelui trofeului pus in joc si Flacara Erbiceni, nou-promovata care a incheiat prima parte a sezonului pe locul 4 in clasament, foarte aproape de podium.
Meciul tur dintre cele doua formatii s-a soldat cu victoria clara a Unirii Ruginoasa, care a plecat de la Erbiceni cu toate cele 3 puncte si, mai mult, cu un rezultat neverosimil la acea ora: 4-1!
Erbiceniul a renuntat in iarna la principalul sau marcator si l-a transferat pe Cristi Ungureanu (foto), nimeni altul decat antrenorul Stiintei Miroslava (Liga 3, Seria 1). Nu mai departe de duminica, fostul jucator de Liga 1 si-a trecut in cont un hat-trick in meciul de Cupa Romaniei disputat la Letcani intre Victoria Letcani si Flacara Erbiceni, scor final 5-3 (3-3 dupa primele 90 de minute).
Cosmin Birladeanu, de asemenea adus in pauza de iarna la Erbiceni, este suspendat dupa cartonasul rosu incasat in Cupa, locul sau urmand a fi luat in poarta de Silviu Dulcianu (antrenor de portari) sau Florin Calfa (titularul din tur).
Un alt lucru demn de semnalat ar fi faptul ca portarul numarul 1 al Unirii Ruginoasa, Marius Dulcianu, este antrenor de portari la echipa condusa chiar de varful de lance al oaspetilor, Cristi Ungureanu.
Iata si celelalte meciuri programate sa se dispute duminica, cu incepere de la ora 12:00, in cadrul etapei a 18-a a Ligii a 4-a:
Steaua Magica – CS Tomesti
Olimpia Popricani – Gloria Baltati
Viitorul Hirlau – Vointa Motca
Viitorul Lungani – CS Ciurea
Stejarul Sinesti – AS Gloria Bals
Unirea Mircesti – Unirea Scanteia
Clasamentul Ligii a 4-a
1. Unirea Mircesti 40 p
2. Unirea Ruginoasa 39 p
3. Steaua Magica 35 p
4. Flacara Erbiceni 32 p
5. Viitorul Harlau 29 p
6. Stejarul Sinesti 28 p
7. Viitorul Lungani 21 p
8. CS Tomesti 21 p
9. Unirea Scanteia 20 p
10. CS Ciurea 20 p
11. Gloria Baltati  16 p
12. AS Gloria Bals 14 p
13. CS Stejarul Barnova 11 p
14. Vointa Motca 10 p
15. Olimpia Popricani 6 p
Informații transmise de oficialii Flacăra Erbiceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.