Unirea Ruginoasa a castigat la limita, scor 3-2, meciul impotriva Flacarei Erbiceni, gratie golului marcat in prelungiri Stefan Alexa. In urma acestei victorii, Ruginoasa, cu un derby bifat in plus, pune presiune pe prima clasata Unirea Mircesti, care va fi nevoita sa joace impotriva Erbiceniului undeva la jumatatea returului.

Partida a inceput intr-o dominare a oaspetilor, concretizata in minutul 10 de Cristi Ungureanu. Cezar Tofan a recentrat in 8 metri pentru atacantul Erbiceniului, care nu a avut mila fata de portar si a inscris cel de-al patrulea gol de la revenire.
Dupa doua ocazii bune de a-si dubla avantajul, prin Bogdan Ghiarasim si Cristi Ungureanu, Flacara a cedat initiativa si a fost pedepsita in finalul primei parti. Fundasul Miron a deviat in proprie poarta o minge care se apropia amenintator si, altfel, ar fi ajuns la un adversar ramas liber in interiorul careului mic. Mai mult, gazdele au intrat pentru prima data in avantaj, la zece minute distanta de reluarea jocului. Andrei Apostol a scapat singur cu Florin Calfa, l-a driblat si a trimis pentru 2-1 in poarta ramasa goala.

Tabela cochetei baze sportive de la Ruginoasa indica scorul de 2-2, cu patru minute inainte de final, dupa ce Cristi Ungureanu si-a trecut in cont dubla printr-o executie inteligenta si precisa. Atacantul Erbiceniului a vazut bine ca poarta nu este acoperita in totalitate, dupa un plonjon foarte bun al portarului Marius Dulcianu la sutul lui Ghiarasim, si a egalat din 16 metri. O milisecunda in plus ar fi insemnat sa nu avem parte de un final pe muchie de cutit, cu Alexa inscriind de 3 puncte la ultima faza de joc.
Fundasul transferat in iarna de Ruginoasa le-a luat fata fundasilor adversi si a trimis imparabil cu capul din 6 metri pentru o victorie importanta a echipei care are cele mai mari sanse sa devina campioana in vara acestui an.

Alte rezultate inregistrate in etapa a 18-a a Ligii a 4-a: Unirea Mircesti-Unirea Scanteia 4-0, Olimpia Popricani-Gloria Baltati 2-5, Viitorul Lungani-CS Ciurea 1-1, Stejarul Sinesti-Gloria Bals 8-1 si Viitorul Harlau-Vointa Motca 3-2.
Partida dintre Steaua Magica si CS Tomesti a fost intrerupta la scorul de 2-0 in favoarea gazdelor, ca urmare a retragerii de pe teren a celor din Tomesti.

Informații oferite de oficialii Flacăra Erbiceni.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.