Mai sunt 3 ore până la startul tragerii la sorți din turul II preliminar al Europa League, iar câțiva dintre jucătorii formației CSMS Iași ne-au spus cu cine și-ar dori să joace pe 14 și 21 iulie.

Milan Mitic, jucătorul care și-a prelungit la finalul săptămânii trecute contractul cu CSMS, a spus că ar vrea ca echipa sa să joace cu o echipă din Serbia sau Croația, alegând-o chiar pe Partizan Belgrad. Alte formații din cele două țări pe care gruparea din Copou le-ar putea întâlni sunt Hajduk Split, Vojvodina Novi Sad sau Lokomotiva Zagreb.

Branko Grahovac a preferat să rămână rezervat, spunând că indiferent de echipa pe care o vor întâlni, cu toții se vor pregăti foarte bine psihic și fizic pentru cele două meciuri din turul secund al Europa League. De asemenea, portarul ieșenilor a precizat că este foarte fericit pentru faptul că cei trei portari din sezonul trecut au rămas în Copou, concurența fiind benefică pentru toți. “Treaba a mers bine, iar ce merge bine nu trebuie schimbat”, a mai spus Grahovac.

Alexandru Ciucur, cel de-al treilea jucător intervievat de Sport Moldova, a ales Dinamo Minsk.

Rămâi pe Sport Moldova pentru a afla echipa pe care CSMS Iași o va întâlni în preliminariile Europa League, la mijlocul lunii iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.