Amendă Viitorul - Iași

Amendă Viitorul – Iași

CSMS Iași a întâlnit sâmbătă, în deplasare, formația FC Viitorul, iar aproximativ 40 de suporteri au încurajat echipa lui Nicolo Napoli din peluza stadionului din Ovidiu. Suporterilor veniți de la Iași li s-au alăturat și câțiva susținători ai Farului, fiind cunoscută prietenia dintre cele două galerii, dar și faptul că cei care susțin echipa fanion a Constanței, Farul, nu recunosc echipa lui Hagi ca fiind echipa care reprezintă orașul de pe malul mării.

Printre încurajările destinate echipei ieșene, s-au strecurat și ”În Constanța doar Farul contează” sau alte sloganuri menite să îl facă pe Gheorghe Hagi să înțeleagă faptul că facțiunea dură a fanilor fariști nu va încuraja niciodată gruparea pe care ”regele” o patronează și antrenează.

Astfel, la pauza meciului dintre Viitorul și CSMS, un suporter a fost amendat de către jandarmerie, pe motiv că ”a adresat injurii oficialului Gheorghe Hagi, respectiv Gheorghe Hagi, ești o mizerie”. Suporterul va contesta amenda primită și nu va înceta să conteste echipa din Ovidiu, continuând să meargă la meciurile de acasă sau din deplasare ale echipei sale de suflet, Farul Constanța, în ciuda faptului că aceasta se află deocamdată în liga secundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.