Lotul CSM Politehnica Iași s-a reunit astăzi, la stadionul Emil Alexandrescu, din Copou, cu două noutăți. Este vorba despre Alexandru Taciuc, fotbalist venit în această iarnă de la Știința Miroslava și Bogdan Gavrilă, jucător venit lliber de contract după ce s-a despărțit de echipa cipriotă Ethnikos Achna. Gavrilă a semnat în această dimineață un contract valabil doi ani și jumătate.

”Am venit la Iași pentru că este un proiect ambițios, care m-a motivat. Am vorbit cu mister și cu președintele, mi-au spus ce au de gând și ne-am înțeles imediat. Am venit pentru Stoican, pentru că îl cunoșteam și am încredere în el. Cred că ne putem califica în playoff. Am văzut ce meciuri mai avem și este un program avantajos. Dacă vom începe cu o victorie și apoi alte 3 puncte cu FC Botoșani, cred că avem șanse”, a declarat Bogdan Gavrilă.

”Avem încredere în lotul pe care îl avem. Am format un nucleu cu care ne putem bate pentru obiectivele pe care le avem. Așteptăm să vedem situația lui Kelava. Dacă nu va putea juca la capacitate maximă, probabil va trebui să mai aducem un portar, cel puțin până în vară. Singura oferta scrisă a venit săptămâna aceasta pentru Qaka, din partea Craiovei, dar a fost o ofertă prea mică pentru ceea ce credem noi că merită acest jucător. Au fost multe persoane interesate de Jo și Qaka, dar a fost o singură ofertă scrisă. Am reușit să plătim jumătate de salariu pe luna noiembrie și mai avem restant salariul pe luna decembrie, plus datoriile către furnizori. Avem asigurări din partea domnului primar că lucrurile vor intra în normal. Fac un apel și la Consiliul Județean, sperăm s vină alături de echipă indiferent de culorile politice, pentru că echipa este a Iașului”, a spus președintele Adrian Ambrosie, prezent la reunirea lotului.

În ceea ce privește pistele Hamed, Laurențiu Rus, Alexandru Zaharia și Valentin Crețu, clubul ieșean va primi un răspuns în orele următoare. Cele mai mari șanse de a ajunge în Copou le are fundașul dreapta, Valentin Crețu, cel care și-a reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara.

Vremea și Spătaru și-au reziliat contractele cu alb-albaștrii, iar în ceea ce îl privește pe Tiago, conducătorii ieșeni așteaptă, cel mai probabil, răspunsul lui Valentin Crețu, pentru a nu rămâne descoperiți pe postul de fundaș dreapta. De altfel, Tiago a fost singurul dintre cei trei care a luat parte și la antrenamentul efectiv, care a avut loc pe terenul central din Copou.

De la reunire au lipsit străinii Qaka, Jo și Platini. Qaka va ajunge la Iași în această seară, Jo mâine, fiind întârziat din cauza zborurilor, iar Platini a anunțat faptul că are probleme în familie și va întârzia și în zilele următoare.

Lotul prezent la reunire:

1.Ivan Kelava(portar)
2.Alexei Koșelev(portar)
3.Târnovanu Ștefan (portar)
4.Axinte Teodor(portar)
5.Gabriel Bosoi
6.Taciuc Alexandru
7.Vladeanu Vasilica
8.Cătălin Ștefănescu
9.Vlad Danale
10.Cioinac Ionuț
11.Sin Andrei
12.Andrei Cristea
13.Cosmin Frasinescu
14.Adrian Moldovan
15.Pedro Rafael
16.Ovidiu Mihalache
17.Marius Chelaru
18.Vitalijs Jagodinskis
19.Luwaga Kizito
20.Bogdan Gavrilă
21.Salim Cisse
22.Pantîru Ionuț
23.Narcis Bădic
24. Andu Moisi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.