Într-o ședință extraordinară convocată astăzi de oficialitățile locale, primarul Mihai Chirica a cerut reducerea drastică a salariilor de la echipa de fotbal CSM Politehnica Iași. Primăria a cerut reducerea cu 30% a tuturor angajaților echipei din Copou.

Jucătorii ieșeni au reacționat, fiind nemulțumiți de decizia municipalității.

”Eu nu am crescut în copac să accept o reducere de salarii de 30%. Vreau de la primar cu 30% mai mulți bani la salariul meu. El vrea să reducă 30%, eu vreau să îmi crească 30%. Vom vedea unde ne întâlnim. Domnul primar este foarte deștept și apreciez efortul lui, dar nici eu nu sunt prost”, a declarat Branko Grahovac pentru sportmoldova.ro.

”Nu o să accept reducerea salariilor nici măcar cu un leu, nu am obligat pe nimeni și nu am pus pistolul la tâmplă nimănui atunci când am negociat salariul. Am renunțat la foarte mulți bani atunci când am acceptat să vin la Iași. Am o soție și doi copii, nu pot accepta. În plus, în vară eram eroii Iașului, iar acum suntem oile negre ale societății”, a spus căpitanul Ionuț Voicu.

”Este decizia fiecărui jucător în parte dacă acceptă. Eu voi avea o discuție pentru mine personal cu domnul primar, pentru că în vară, cu el mi-am negociat contractul”, a spus președintele Florin Prunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.