Deși Politehnica Iași are patru înfrângeri și un egal în ultimele partide din Liga 1 de fotbal, optimismul pare a fi revenit printre protagoniștii din Copou. Aceștia se pregătesc de plecarea spre Ploiești, acolo unde vor întâlni Chindia Târgoviște și sunt siguri de o victorie în fața echipei lui Viorel Moldovan.

Sunt două echipe care nu trec printr-o perioadă foarte bună. Nu avem un moral foarte bun, dar încercăm să trecem pe acest lucru şi să câştigăm, să remontăm moralul şi să prindem curaj pe mai departe. Nu e o situaţie foarte bună, deşi am jucat bine. Chindia are o echipă bună, cu antrenor bun, bine aşezată, poate să surprindă, au făcut şi meciuri foarte bune. Va fi un meci disputat, fiecare va încerca să câştige. Jocul nostru este dătător de speranţe, sunt sigur că vor veni şi rezultatele. Avem nevoie de o victorie, care să deblocheze problemele mentale”, a spus Teja, la conferința de presă de ieri. 

La conferință a fost prezent și Răzvan Onea, unul dintre cei mai lăudați jucători după partida de marți, cu FCSB. “Mergem la Ploieşti să câştigăm, să aducem cele trei puncte, chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive. Am făcut însă un joc bun cu FCSB, ne-a dat încredere şi sigur vom câştiga cu Chindia. E un avantaj pentru mine regula under 21. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, chiar dacă intru titular sau de pe bancă. Eu sunt de meserie fundaş dreapta, dar joc oriunde e nevoie de mine”, a spus Onea.

Chindia vine tot după patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci partide, ambele echipe jucând pentru a nu avea emoții în playout, în ceea ce privește retrogradarea. Partida dintre Chindia Târgoviște și Politehnica Iași este programată sâmbătă, de la ora 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.