Politehnica Iași primește diseară vizita formației FCSB, în etapa a XIX-a a Ligii 1 de fotbal. Așa cum s-a întâmplat și în ultima partidă, disputată în Capitală, antrenorul ieșenilor, Mihai Teja, are o misiune foarte grea în a alcătui un prim 11 în această seară. Horșia, Șerban și Târnovanu nu au drept de joc împotriva echipei lui Becali, Loshaj este suspendat după ce a fost eliminat cu Dinamo, iar Gallego, Mihalache, Diallo, Chelaru, Popadiuc şi Carlone au șanse extrem de mici de a evolua în fața propriilor suporteri, astăzi.

Ne aşteaptă un meci greu. Întâlnim vicecampioana de anul trecut, o echipă cu jucători de mare calitate, care are avantajul că n-au jucat. Totuşi, încercăm să scoatem maximum. Pentru jucători astfel de meciuri sunt speciale. Vrei să te autodepăşeşti, vrei să arăţi că eşti mai bun decât cei mai buni. Mă bazez pe automotivaţia aceasta. Nu contează că avem mulţi accidentaţi. Cine intră, trebuie să-şi facă datoria, chiar dacă jucătorii noştri nu sunt de valori apropiate şi când apar absenţe, se simte. Nu valoarea individuală face diferenţa, ci grupul, plus determinarea”, a spus Teja.

Biletele pentru această partidă  pot fi achiziţionate online sau de la cele trei case ale stadionului care vor fi deschise începând cu ora 12:00. Prețurile tichetelor sunt: 15 lei (peluze), 30 lei (tribunele A şi B), 50 lei (tribunele 0A şi 0B) şi 80 lei (tribuna 0).

foto: INQUAM PHOTOS

Leave a Reply

Your email address will not be published.