Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată aseară, pe teren propriu, în fața formației FC Voluntari. Andrei Cristea a egalat în ultimele minute ale întâlnirii și a salvat un punct pentru ieșeni, după ce oaspeții au condus cu scorul de 2-0.

Nemulțumiți de ultimele rezultate, suporterii ieșeni i-au cerut demisia lui Mihai Teja, galeria susținând, totuși, echipa până la finalul partidei.

“Noi suntem Poli Iaşi, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid. Suntem acolo, la mijlocul clasamentului, în baza investiţiilor pe care le-am făcut. Niciodată nu am zis că vrem în play-off, niciodată nu am zis că vrem campionatul sau că ne luptăm la campionat. Ştim puterile noastre, ştim forţa noastră financiară şi atunci încercăm să facem tot ce putem.

Sunt dezamăgit de public, în general, pentru că lumea nu a fost alături de noi. La 2-0, toată lumea era cu capul în pământ. Galeria noastră a fost foarte frumoasă şi la 2-0 ne încuraja şi striga.

Ceilalţi oameni din tribună deja cereau demisia, îi apostrofau pe jucători, «nu e bun ăla», «scoate-l pe ăla». Aşa e la noi, în România, dacă nu câştigi nu eşti bun. Dacă câştigi eşti bun, indiferent dacă joci fotbal bun sau nu”, a spus Teja la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.