Ana Maria Prodan este unul dintre impresarii cu care Politehnica Iași colaborează în aceste zile pentru aducerea de noi jucători, cu ajutorul cărora, clubul din Copou speră să se califice pentru a doua oară consecutiv în play-off-ul Ligii 1. Aceasta se află în aceste zile la Iași, iar astăzi a oferit câteva detalii în privința colaborării cu alb-albaștrii.

”Suntem prieteni de familie de foarte mult timp (n.r. Horia Sabo), ne înțelegem doar din priviri. Cred că este o mândrie pentru oraș că aveți un astfel de om care își riscă banii familiei pentru a ține acest brand în viață, pentru că au murit cele mai importante branduri în ultimii ani în România. Când vine un astfel de om și riscă totul pentru Politehnica, cred că trebuie respectat. Colaborarea dintre noi constă în faptul că eu propun cei mai buni jucători, pentru ca Politehnica să fie în primele șase echipe din România. Legat de o funcție administrativă, eu sunt Ana Maria Prodan, sunt numărul 1 și dacă cineva vreodată îmi va propune, tot ca numărul 1 o să vin”, a declarat Ana Maria Prodan, sosită la stadionul din Copou în această dimineață, împreună cu Horia Sabo.

Ieșenii vor completa mâine lotul cu un alt atacant. Este vorba despre Lewis Mbah Enoh, un vârf camerunez de 25 de ani şi 1,89 metri înălţime. Acesta a evoluat pentru Sporting B, Leixoes, iar în 2015 a fost cumpărat de Lokeren (Belgia), pentru 350.000 de euro. În 3 sezoane, a jucat 30 de partide, în care a înscris de 3 ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.