Duminica, de la ora 11:00, se vor desfasura meciurile din cadrul celei de-a 3-a etape a Cupei Romaniei. Nu mai departe de Letcani, liderul Seriei a II-a a Ligii a 5-a va da piept cu Flacara Erbiceni, in cel mai ofertant joc al rundei.

Nou-promovata Flacara Erbiceni si-a pierdut in iarna principalul marcator, Catalin Scrab, plecat la Unirea Mircesti, compesand ulterior prin aducerea unui fotbalist ce a activat in Liga 1. Este vorba despre antrenorul Stiintei Miroslava, Cristi Ungureanu, care a mai evoluat pentru Erbiceni in turul sezonului 2015-2016, cu 20 de goluri la activ. De asemenea, in curtea Erbiceniului au mai ajuns si portarul Cosmin Birladeanu (ex-Stiinta Miroslava), fundasul Marius Nare si atacantul Cosmin Loghin.

Liderul Ligii a 4-a, Unirea Mircesti, se deplaseaza la Viitorul Muncel, in timp ce Unirea Ruginoasa, ocupanta locului secund, are o misiune la fel de facila in compania celor de la Spicul Helesteni.

Steaua Magica, o alta pretendenta la ridicarea trofeului pus in joc, s-a calificat in optimi ca urmare a retragerii Vointei Voinesti. In aceeasi situatie se afla si A. S. Gloria Bals (neprezentare Biruinta Miroslovesti), iar Vointa Motca a beneficiat de desfiintarea echipei A. S. 2014 Zimbrul Boureni.

Un detaliu de culoare al Cupei Romaniei ar fi acela ca arbitrii ieseni si-au incropit propria echipa, calificata in aceasta faza. Meciul dintre Arbitrii si CS Stejarul Barnova urmeaza sa fie programat la o data ulterioara, atunci cand “cavalerii fluierului” nu vor imparti dreptatea in meciurile din judet.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 3-A A CUPEI ROMANIEI

Spicul Helesteni – Unirea Ruginoasa
Viitorul Muncel – Unirea Mircesti
Biruinta Miroslovesti – A. S. Gloria Bals 0-3
Victoria Letcani – Flacara Erbiceni
Avantul Golaesti – CS Ciurea
AS Holboca – Olimpia Popricani
Fulgerul Tibanesti 2016 – Unirea Scanteia
C. Press Gropnita – CS Tomesti
Vointa Voinesti – Steaua Magica 0-3
Unirea Al. I. Cuza – Stejarul Sinesti
Arbitrii – CS Stejarul Barnova
Moldova Cristesti – Viitorul Harlau
Progresul Deleni – Gloria Baltati
A. S. Zimbrul 2014 Boureni – Vointa Motca 0-3
Avantul Tatarusi – Viitorul Lungani

Informatii furnizate de oficialii Flacăra Erbiceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.