Florin Prunea și Eugen Neagoe au fost prezenți astăzi, de la ora 17.00, la stadionul Emil Alexandrescu, la cea de a doua reunire a zilei.

Alături de cei doi, s-au prezentat și Sebi Moga (antrenor secund), Benone Dohot (antrenor cu portarii), Cezar Honceriu (preparator fizic), Marius Onofraș (director sportiv), Ionuț Voicu, Milan Mitic, Branko Grahovac, Bojan Golubovic, Cătălin Ștefănescu, Ovidiu Mihalache, Narcis Bădic, Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu, Vasile Gheorghe și Gabriel Bosoi. Ultimii doi au fost la discuții pentru rezilierea contractelor, dar la fel ca în cazul celorlalți, li s-a transmis faptul că problemele contractuale li se vor rezolva în cursul zilei de luni.

În cursul dimineții, au plecat spre Tiraspol noile transferuri plus 13 juniori și Adrian Kereszy. Acestora li se alătură în această seară Andrei Cristea și Cosmin Frăsinescu, aceștia prelungindu-și astăzi contractele cu clubul din Copou.

Declarații: 

Florin Prunea: ”Trebuie făcută urgent o anchetă la ceea ce se întâmplă. Este fără precedent. Am atâția ani în fotbal și nu am mai întâlnit ca jucătorii să vină la reunire și să nu aibă unde să se dezbrace, să nu aibă echipament pentru a putea face antrenament. Cer în mod oficial sindicatului fotbaliștilor să se sesizeze. Jucătorii s-au prezentat la locul lor de muncă și nu au fost lăsați să își facă treaba. Imaginile trebuie să plece către UEFA, FIFA, să se vadă ce înseamnă în 2017 fotbal. Ambrosie nu e sănătos la cap. Cum să semneze el contract cu Andrei Cristea? Nu are drept de semnătură. Așa zișii investitori sunt niște escroci. Eu i-am adus. Am lucrat la mine în birou cu Ioan Timofte pentru transferurile unor jucători și mă sună Timofte și mă întreabă cum e posibil să aducem jucători la Iași și să mă dea pe mine afară. O să vedeți jucători de proastă factură la Iași”

”Mă voi întoarce la Iași președinte!”

”Niște escroci! Alt escroc și mincinos și la Primărie. Un turnător, un escroc, un mincinos! Minte cum respiră, nu vreau să îi pronunț numele. Păcat de acest oraș că are așa un escroc. De două ori a venit în vestiar și a spus că vom primi salariile. Și apoi se întreba de ce nu l-au chemat băieții la masă. E un turnător și îmi asum. O să vedeți că așa e! Nu mă refer la nimeni. Eu mă voi întoarce la Iași președinte, o să vedeți!” Cum să fie ăsta primarul orașului? Vă spun eu cum a ajuns el primar. Stau gard în gard cu el și vorbeam seara. Îmi spunea că până nu îl vede pe Nichita la sapă de lemn nu se lasă. Miza aici este că vrea să scape de echipa de fotbal. O să spună că a pus Comitetul Director, dacă nu merge treaba. Dacă nu era domnul Nichita, nu mai era fotbal la Iași. Echipa a făcut-o domnul Nichita, cu Mircea Lucescu și cu domnul Anghelache. Nu a făcut-o Ambrosie”

Eugen Neagoe:

”Este regretabil ce se întâmplă în momentul de față la echipă. Astăzi nu ne-a așteptat nimeni, nu am putut face antrenament, așa cum ne-am propus, vestiarele sunt în renovare, băieții nu au avut unde să se schimbe. Nu mai înțeleg nimic și nu e nimeni cu care putem discuta. Eu am contract până pe 30 iunie și am datoria să îl respect până în ultima zi. I-am anunțat pe jucători că mâine dimineață la ora 11 avem antrenament. În momentul de față eu sunt antrenorul echipei, încă sunt sub contract. Din ce înțeleg din presă, Flavius Stoican ar urma să îmi ia locul. El m-a sunat surprinzător, săptămâna trecută, am purtat o discuție și mi-a spus că nu o să vină în haosul care e acum la club. Poate între timp s-a răzgândit. Nu știu, e problema lui” 

Ambrosie are drept de semnătură!

Adrian Ambrosie a confirmat pentru Sport Moldova că începând de ieri este președintele executiv al CSM Politehnica Iași, imediat după ce lui Florin Prunea i-a fost înmânată decizia de încetare a contractului de către executorul judecătoresc.

”Sunt președintele executiv legitim al CSM Politehnica. Nu știu de ce domnul Prunea face atâta tam-tam, dar ne-am obișnuit cu caracterul dumnealui. Din momentul în care am fost mandatat de către Comitetul Director să preiau această funcție de președinte executiv, imediat am încetat colaborarea cu Federația Română de Fotbal pentru funcția de selecționer al echipei under 17 la feminin. Aici trebuie subliniat că nu am fost niciodată angajatul Federației, ci doar colaborator, mai exact, am prestat servicii prin PFA-ul meu. În partea cealaltă, la CS Navobi, mi-am dat demisia, singurul angajament pe care îl am în momentul de față fiind la CSM Politehnica Iași”, a declarat Adrian Ambrosie, președinte executiv al CSM Politehnica Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.