Antrenorul Politehnicii Iași, Mihai Teja, a reacționat ieri la declarațiile președintelui Adrian Ambrosie, care în urmă cu 10 zile, spunea că jucătorii ieșeni nu vor mai primi nicio primă, în cazul unei victorii cu FC Voluntari.

”Regulamentul nu se poate schimba de la o etapă la alta. Nu cred că e normal, am vorbit de la început niște lucruri și trebuie să se respecte. Sunt niște regulamente de ordine interioară. E important să mergem pe echilibru, niciodată să nu fim foarte drastici sau să mângâiem pe cineva. Dacă putem face toți mai mult, pentru a ajunge mai sus și să fim o echipă mai bună, e interesul tuturor. A fost o declarație dată probabil la nervi, dar el nu a venit la jucători”, a declarat Mihai Teja.

Imediat după partida cu Academica Clinceni, președintele Ambrosie spunea, pentru PROSPORT: ”Eu și Comitetul Director am făcut toate eforturile, le vom da salariile, iar ei au rămas corigenți din punct de vedere sportiv. Le transmit jucătorilor că la meciul cu FC Voluntari nu vor mai juca pe nicio primă, până nu își revin și până nu vom vedea atitudine din partea lor”

Fotbaliștii ieșeni au primit în această săptămână un salariu restant, datorită unei sume împrumutate de la cei doi oameni de afaceri din SUA, care au mai ajutat Politehnica și cu alte ocazii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.