După ce jucătorii aflaţi sub contract s-au plâns de faptul că oficialii clubului nu le-au pus la dispoziţie echipament pentru a se antrena, conducerea lui CSM Poli Iaşi a reacţionat dur şi l-a acuzat pe portarul Branko Grahovac că a vandalizat magazia clubului.

”Jucătorii care sunt încă sunt contract cu clubul au avut pregătit tot echipamentul necesar pentru antrenament. Magazionerul le-a lăsat tricouri, şorturi, fâşuri, prosoape, ghete, tot necesarul pentru antrenament. Cum vestiarele sunt în renovare, le-am lăsat o sală curată la dispoziţie pentru a se schimba acolo. Aseară, când au intrat în magazie, Grahovac a aruncat totul prin vestiar, a amestecat toate materialele, a vandalizat totul. Sunt minciuni din partea lor. Le-am pus totul la dispoziţie pentru a se pregăti”, a declarat vicepreşedintele clubului, Cristi Stărică.

Grahovac: ”Domnul Stărică minte. Vrea să mă provoace”

Portarul Branko Grahovac s-a apărat în faţa acuzelor şi spune că oficialii din Copou încearcă să-l păcălească. ”Nu am vandalizat nimic. Domnul Stărică e un mincinos. Ştie că eu sunt mai impulsiv şi îmi apăr drepturile şi vrea să mă provoace. Eu lupt pentru drepturile mele şi ale colegilor mei. Am avut doar ghete la stadion, nu şi alt echipament. Nu am avut vestiar. Cei de la club încearcă să ne păcălească şi să nu ne mai dea salariul pe luna iunie. Eu nu vreau să fac scandal, voi veni până la 30 iunie la antrenamente”, a reacţionat Grahovac.

Sursa: PROSPORT

Citește și: https://sportmoldova.ro/galerie-foto-csm-politehnica-va-avea-vestiare-moderne-renovari-copou/

Leave a Reply

Your email address will not be published.