Gestul lui Chacana de după marcarea golului doi de la Ploiești arată că ieșenii au considerat că doar ghinionul i-a oprit din a obține mai multe puncte în această parte a sezonului. Trupa lui Rednic a învins, scor 2-0, Chindia Târgoviște și a urcat, pentru moment, pe poziția a 11-a în clasamentul Ligii 1, având, însă, mai multe meciuri jucate decât echipele de sub ea.

Un joc mult mai așezat pentru alb-albaștri, care au pasat mult, au avut mai mult curaj și ceva mai multă fantezie în fazele de atac. Horșia a sprijinit mult mai bine de data aceasta atacanții Cristea și Luckassen, iar Cabral a avut urcări curajoase, neglijând, totuși, faza defensivă. Breeveld și Passaglia au ținut foarte bine mijlocul terenului, iar Cristea și-a pus din nou amprenta asupra rezultatului datorită calităților, dar și experienței sale.

Iată, atât de multe puncte pozitive pentru o echipă căreia înaintea acestei întâlniri nu i se mai dădeau multe șanse. Poate și jocul Chindiei a ajutat, dar acestea sunt echipele cu care Politehnica trebuie să lupte în această vară pentru supraviețuire. Totul trebuie lăsat în spate și început de la acest meci. 3 puncte imense, dar care sunt egale cu zero, dacă trupa lui Rednic nu iese victorioasă și din duelul de etapa viitoare, cu FC Hermannstadt.

foto: captură DigiSport

Leave a Reply

Your email address will not be published.