CSM Politehnica Iași a câștigat 3 puncte imense în deplasare, împotriva formației FC Voluntari, în ultima etapă a sezonului regulat.

Prima mare ocazie i-a aparținut lui Andrei Cristea, însă reluarea spectaculoasă a acestuia a trecut pe lângă poarta apărată de Gavrilaș. Cu 5 minute înainte de finalul primei reprize, Alexandru Țigănașu a trimis mingea în bara transversală dintr-o lovitură liberă executată de la circa 30 de metri. În minutul 65, Golubovic i-a luat locul lui Cristea, iar 10 minute mai târziu, Mitic a intrat în locul lui Ciucur.

Bojan Golubovic a adus victoria echipei din Copou cu un gol a la Madjer, în minutul 82 al întâlnirii, întrerupând o perioadă mai puțin reușită, neanunțată de perioada foarte bună pe care atacantul a avut-o sezonul trecut, la Iași. Play-out-ul care stă să înceapă este, deci, ocazia perfectă pentru Golubovic de a demonstra că valoarea sa este cea arătată în tricoul CSMS Iași, în sezonul istoric, care a dus echipa ieșeană pentru prima dată în istorie în cupele europene.

Tânărul Panțîru, venit în această iarnă de la Știința Miroslava, a intrat în ultimul minut al întâlnirii, în locul lui Ștefănescu, bifând o nouă prezență în Liga 1. De remarcat este și intervenția lui Branko Grahovac din finalul partidei, atunci când portarul ieșenilor a respins excelent o lovitură liberă foarte periculoasă a ilfovenilor.

Scor final, FC Voluntari – CSM Politehnica Iași, 0-1, iar ieșenii termină sezonul regulat pe poziția a 10-a, cu 29 de puncte acumulate și așteaptă startul play-out-ului, practic un nou campionat, în care alb-albaștrii vor lupta cu Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani, FC Voluntari, Concordia Chiajna, Pandurii Tg. Jiu, Poli Timișoara și ASA Tg. Mureș pentru evitarea retrogradării și clasarea pe un loc ce ar aduce cât mai mulți bani din drepturile TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.