Dorința de anul trecut a celor de la CSU Craiova de a-l transfera pe Andrei Cristea continuă și anul acesta, antrenorul Devis Mangia fiind cel care îl vrea foarte mult pe atacant în Bănie. Deși întreaga presă centrală îl dă ca și transferat la Craiova, căpitanul liniștește fanii ieșeni și spune că va rămâne în Copou, dar doar dacă este dorit în continuare.
”Este adevărat că am discutat cu cei de la Craiova, dar nu se pune problema unui transfer pentru că eu sunt sub contract cu Politehnica. Este măgulitor să te caute un club ca CSU Craiova cu suporteri fantastici și le mulțumesc pe această cale, dar eu vreau să rămân la Iași, bineînțeles dacă sunt dorit. Am purtat discuții cu cei de la club încă de când m-am întors la Iași cu privire la faptul că vreau să-mi închei cariera aici și să continui, de ce nu, să lucrez pentru Politehnica și după retragere”, a declarat Cristea pentru sportmoldova.ro.
Astfel, oficialii din Copou trebuie să înceapă cât mai repede tratativele cu Andrei Cristea, în cazul în care îl doresc pe atacantul cu 94 de goluri în continuare în tricoul Politehnicii. Cristea a declarat în nenumărate rânduri că dorește să își încheie cariera la Politehnica, iar mai apoi să lucreze tot pentru clubul la care s-a simțit cel mai iubit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.