Politehnica Iași a pierdut aseară, scor 1-2, partida disputată pe teren propriu, în compania FCSB-ului, în fața a circa 4.000 de spectatori. Meciul care altădată umplea stadionul din Copou a început bine pentru ieșeni, alb-albaștrii reușind chiar să deschidă scorul în minutul 15, după o fază rezolvată de Platini și Cristea. Bucureștenii au egalat în minutul 30, prin Tănase, din penalty, iar Man a adus toate cele 3 puncte pentru echipa lui Vintilă în minutul 92.

”Păcat, îmi pare rău pentru jucători, pentru că puteam să scoatem un rezultat de egalitate clar. Eu cred că puteam obține și mai mult. Am stat foarte bine pe teren, am jucat bine tactic. S-a depus un efort extraordinar. Am jucat de la egal la egal cu Steaua, meritam cel puțin un egal. Dacă la fiecare meci vom avea atitudinea asta, vom fi mult mai sus. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri. Mi-a plăcut dorința jucătorilor. Ne doare că nu luăm puncte. Noi jucăm bine, dar avem probleme de moral, pentru că nu adunăm puncte. Facem greșeli și nu am câștigat punctul de moral. Trebuie să rămâne realiști și echilibrați. O echipă mică nu poate avea o continuitate în rezultate. Există un dezechilibru. Încercăm să facem maximul”, a spus Teja.

Bogdan Vintilă s-a plâns de calitatea gazonului, spunând că jucătorii săi au avut probleme fizice, în ciuda faptului că etapa trecută echipa sa a stat.

“I-am avertizat pe fundaşii mei că au în faţă pe Andrei Cristea, un jucător experimentat, care inventează practic goluri, şi din păcate am avut dreptate şi-au dat şi ei seama de asta, dar echipa a reuşit să revină. Cristi Manea mi-a plăcut, în ciuda terenului greu, toţi au făcut faţă efortului fizic, a declarat tehnicianul bucureștenilor.

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Mihai Teja ocupă locul 9, cu 22 de puncte. Etapa viitoare, alb-albaștrii se vor deplasa la Târgoviște, pentru partida cu Chindia. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.